Про прямі та обернені задачі для рівнянь типу Ейдельмана - Івасюк, Галина; Процах, Наталя; Фратавчан, Тоня (Інститут прикладних проблем механіки і математики ім. Я.С. Підстригача НАН України., 2023)
Наведено огляд результатiв дослiджень задач Кошi, мiшаних та обернених задач для такого типу рiвнянь в обмежених та необмежених областях. Результатами є оцiнки розв’язкiв, iнтегральнi зображення розв’язкiв, теореми iснування, єдиностi та стiйкостi розв’язкiв.
Keywords: параболiчна за Ейдельманом система рiвнянь, матриця Ґрiна,задача Кошi, мiшана задача, обернена задача, простiр Гельдера, простiр Соболєва, iснування та єдинiсть розв’язкiв, стiйкiсть розв’язкiв