Корекція спрямованості спілкування майбутніх тренерів з урахуванням показників успішності професійної діяльності - Ленько, Віталій Петрович (My University, 2023)
У роботі проаналізовано напрями спілкування тренерів у сучасній науці. Розкрито особливості спрямованості спілкування тренерів та означено Властивості особистості тренерів та стилі спілкування як потенційні умови формування спрямованості спілкування тренерів зі спортсменами. Обґрунтовано структуру та зміст програми корекції спрямованості спілкування тренерів та визначено результативність розробленої програми.
Keywords: комунікація, тренерська діяльність, стилі спікування.