Вплив соціальних мереж на розвиток підлітків в умовах війни - Гаркавенко Н.В.; Гарабажіу Маріела (Чернівецький національний університет, 2023)
У цей дестабілізаційний період в українському суспільстві сприйняття реальності змінюється. Найбільш вразливими є діти та підлітки, тому що весь час перебувають у напрузі (гул сирен, страшні повідомлення про загиблих цивільних, згвалтування дорослих і дітей, втрати на полі бою наших захисників і т.п.). Іноді свідками цих жахів є вони самі, що призводить їх до невизначеності та страху за майбутнє, якого може і не бути.
Keywords: вплив; інформація; соціальні мережі; війна