Еко-тренди у сфері гостинності - Круль, Галина; Бабій, Тетяна (Чернівці, Чернівецький національний університет, 2023)
В тезах розглянуті теоретичні поняття створення закладів харчування на основі сучасних екологічний тенденцій.
Keywords: екологічність; еко-харчування; еко-ресторани; концепція еко-закладу харчування; екологічний стиль