ПОВЕДІНКОВІ ФІНАНСИ - Марич, Максим Григорович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
Методичні рекомендації до вивчення курсу «Поведінкові фінанси» призначені для студентів, які вивчають дисципліну «Поведінкові фінанси» та можуть бути використані як при проведенні аудиторних занять, так і для самостійної роботи студентів. Містять структуру навчальної дисципліни, питання для опитування, тестові завдання, практичні завдання. Для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності D2 «Фінанси, банківська справа,. страхування та фондовий ринок».
Методичні рекомендації до практичних занять
Keywords: поведінкові фінанси; когнітивні упередження; теорія перспектив; аверсія до втрат; надмірна впевненість; ринкові аномалії