Оптимізація швидкісно- силових якостей в процесі підготовки спортсменів-плавців 12-13 років - Гайдук, Роман Леонідович (My University, 2023)
У кваліфікаційній роботі здійснено дослідження проблеми оптимізації швидкісно-силових якостей в процесі підготовки спортсменів-плавців 12-13 років. Виокремлено принципи й методи розвитку швидкісно-силових якостей у плаванні, обґрунтовано та експериментально перевірено ефективність комплексу вправ для розвитку координаційних швидкісносилових якостей в процесі підготовки спортсменів-плавців 12-13 років.
Keywords: ЖЄЛ, контрольна дистанція, плавець, тренування, швидкісно-силові якості