Використання музикотерапії в освітньому процесі початкової школи. - Бигар, Ганна (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2024)
У сучасному світі освіта молодшого шкільного віку зазнає значних трансформацій, вимагаючи від педагогів пошуку ефек- тивних підходів, які б забезпечували не лише якісну академічну підготовку, але й всебічний розвиток особистості. В цьому кон- тексті особливу увагу привертає використання музикотерапії як інноваційного та ефективного інструменту в освітньому процесі початкової школи.
Keywords: музикотерапія, молодший шкільний вік