Формули ввічливості як складник мовнокомунікативної компетентності студентів-філологів - (:unkn) unknown (Рівне, 2023)
У професіограмі студентів-філологів посутніми є не лише ґрунтовна фахова ерудиція, практичні й методичні навички, але й висока культура мовлення, зокрема ввічливість у професійно-педагогічній комунікації. Знання українського мовленнєвого етикету ‒ важливий складник комплексу професійних знань і вмінь, що виформовують мовнокомунікативну компетентність майбутнього вчителя / викладача української мови і літератури.
Politeness formulas as a component of linguistic and communicative competence of philology students