Збірник вправ і завдань з теорії ймовірностей та математичної статистики - Кушнірчук, Василь Йосипович (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023)
У збірнику містяться вправи і завдання з курсу „Теорія ймовірностей та математична статистика”. До кожної теми наведено теоретичні відомості і умови задач для розв’язування на практичних заняттях, для самостійної та індивідуальної роботи студентів і для всіх вивід модульних контролів. Для студентів різних спеціальностей, які вивчають курс „Теорія ймовірностей та математична статистика” і викладачів.