Загул Д. Тонкострунна арфа : Поезії / передмова В. І. Антофійчук - Антофійчук, Володимир Іванович (Черемош, 2025)
«Тонкострунна арфа» — найповніше на сьогодні видання поетичних творів видатного українського поета-символіста Дмитра Загула (1890–1944), яке розкриває проникливий світ ліричних роздумів, глибокої духовності та палкої любові до рідного Буковинського краю й України. Його поезія сповнена символізму, філософських пошуків і тонкого естетизму. В оригінальних творах поета відтворено гармонію природи та емоційних поривів людської душі. Для поціновувачів поетичного слова, шукачів високих ідеалів і тих, хто прагне відчути неповторний голос одного з найталановитіших українських символістів.