Територія закладу дошкільної освіти як природнича лабараторія - Кузнєцова, Катерина Сергіївна; Квасецька, Ярина Андріївна (My University, 2023)
залучення дітей та педагогів закладу дошкільної освіти до ландшафтного дизайну сприяє: формуванню у дитини вільної творчої особистості, в основу якої закладено ідею довіри дитини до природи, бережливого ставлення, догляд, що сприяє розвитку емоційного ставлення до навколишнього середовища; дає можливість педагогам формуватися лідерами, вміння приймати рішення і нести за це відповідальність, співпрацювати в команді і почуватися комфортно та ін
Keywords: Природа; Праця в природі; заклад дошкільної освіти