Оптимізаційні методи та моделі: тестові завдання - Григорків, Василь Степанович; Ярошенко, Олена Іванівна; Вінничук, Олена Юріївна; Скращук, Лариса Вікторівна (My University, 2022)
Навчальний посібник містить тестові завдання для контролю базових знань з оптимізаційних методів і моделей, які використовуються для прийняття обґрунтованих рішень у різних галузях людської діяльності та внесені в освітні програми підготовки економістів, математиків, інженерів і фахівців з багатьох інших спеціальностей. Для студентів вищих навчальних закладів.