Теорія ймовірностей та математична статистика. Частина 1. Основи теорія ймовірностей: методичні вказівки та завдання для модульно-рейтингового контролю - Готинчан, Тетяна; Дорошенко, Ірина; Івасюк, Галина; Фратавчан, Тоня (My University, 2024)
Видання містить силабус та завдання з дисципліни “Теорія ймовірностей та математична статистика”, які охоплюють основні розділи теорії ймовірностей та математичної статистики. Для студентів економічних спеціальностей.
Keywords: елементи комбінаторики, випадкові події, послідовні незалежні випробування; випадкові величини, числові характеристики випадкових величин