СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ФОРМУВАННЯ СХИЛЬНОСТІ ДО КОЛАБОРАЦІОНІЗМУ НА ТЕРЕНАХ ЦИФРОВОГО СВІТУ - Чаплак, Ян; Чаплак, Марина (Київ: «Вид-во Людмила», 2022)
У представленому матеріалі висвітлюються такі поняття як «колабораціонізм» і «колабораційна діяльність» в часи кровопролитної війни України з рф
У представленому матеріалі висвітлюються такі поняття як «колабораціонізм» і «колабораційна діяльність» в часи кровопролитної війни України з рф
Keywords: колабораціонізм, фільтраційні табори, колабораційна діяльність, війна, соціально-психологічний вплив, Україна, агресія, інформаційна війна,інформаційні атаки, кіберзахист, національна безпека,