Матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції «ФОРМУВАННЯ СТРАТЕГІЇ СОЦІАЛЬНО - ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦЬКИХ СТРУКТУР В УКРАЇНІ» - А. М. Штангрет; Zybareva, Oksana V.; Лопатинський, Юрій; Вербівська, Людмила; Кобеля З.І.; Kravchuk, Iryna; Лопащук І.А.; Liubov, Vodianka (Українська академія друкарства, 2023)
Для учнівської та студентської молоді, аспірантів, здобувачів, науковців, викладачів вузів, державних службовців, практичних працівників та всіх, хто цікавиться питаннями соціально-економічного розвитку підприємницьких структур в Україні.
Keywords: Формування стратегії, соціально-економічний розвиток