КОМУНІКАТИВНІ ЗДІБНОСТІ ЯК ЕЛЕМЕНТ ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ФАХІВЦЯ ЮРИДИЧНОЇ ГАЛУЗІ - Яворська, Наталка; Kyselytsia, Oksana (Актуальные научные исследования в современном мире : журнал. Переяслав, 2019)
У статті розглядається проблема фахової підготовки майбутніх юристів, зокрема формування комунікативних здібностей, які є обов’язковим елементом професійної майстерності, основним засобом навчання і виховання правників. Уміння спілкуватися, володіти змістом професійної освіти і мати розвинені здібності до професійної комунікації особливо необхідне майбутнім фахівцям юридичної галузі.
COMMUNICATIVE ABILITIES AS AN ELEMENT PROFESSIONAL SKILL OF THE FUTURE LEGAL INDUSTRY SPECIALIST
The article deals with the problem of professional training of future lawyers, in particular, the formation of communication skills, which are a necessary element of professional skill, the main means of training and education of lawyers. The ability to communicate, to have the content of vocational education and to have the developed skills for professional communication is especially necessary for the future specialists of the legal field.
Keywords: компетентність, комунікація, спілкування, здібності, професійна майстерність, фахова підготовка, юридична галузь; competence, communication, ability, professional skill, professional training, legal field