Інноваційні методи і засоби естетичного виховання молодших школярів - Предик, Аліна; Григорчук, Аліна (Суми: ФОП Цьома С.П. – Т.2., 2020)
У статті обґрунтовано актуальність обраної теми, визначено основні імена дослідників у галузі естетичного виховання, наведено приклади використання інноваційних методів та засобів естетичного виховання.
Keywords: естетичне виховання, молодший школяр, методи, засоби, розвиток.