АНАЛІЗ ФІЗИЧНОЇ ПІДГОТОВЛЕНОСТІ ПАНКРАТІОНІСТІВ U-15 У МІЖСЕЗОННІ - Гакман, Анна Вікторівна; Горюк, Петро Ілліч (НУ «Запорізька політехніка», 2026)
У статті представлено результати дослідження фізичної підготовленості панкратіоністів U-15 (n=35). За результатами педагогічного тестування встановлено достатній рівень розвитку швидкісних, швидкісно-силових, координаційних здібностей і витривалості. Виявлено варіативність показників сили, що обґрунтовує необхідність індивідуалізації підготовки та оптимізації тренувального процесу.
Keywords: панкратіон, фізична підготовленість, юні спортсмени, U-15, швидкість, сила, витривалість, координація, фітнес технології, тренувальний процес