Особливості оздоровчих видів гімнастики для жінок зрілого віку в умовах пандемії Сovid-19 - Pervukhina, Svitlana; Гакман, А.В.; Дудіцька, С.П. (Видавництво НПУ імені М.П. Драгоманова, 2021)
В результаті аналізу науково-методичної літератури досліджуваної проблеми фізичного виховання жінок 25-45 років ми можемо констатувати, що численні аспекти даного напрямку вивчалися або перебували в полі зору дослідників. У той же час необхідно відзначити, що спостерігається звернення уваги професіоналів в сфері фізичної культури і спорту до питань використання інноваційних засобів оздоровчих видів гімнастики в практиці дозвіллєвої діяльності жінок зрілого віку.
Keywords: Пандемія COVID-19; Фітнес; Зрілий вік