ОСОБЛИВОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВЧИТЕЛЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ - Koshura, Andrii; Палашевські, Юрій (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2021)
У сучасній незалежній Україні соціокультурна ситуація стала вимагати від учителя фізичної культури високого професіоналізму. Це зумовлено об‘єктивними чинниками, для гармонійного духовного та фізичного розвитку особистості й суспільства, зміцнення здоров‘я людини як найвищої цінності, виховання в різних груп населення відповідних мотивів та поведінкових характеристик активної соціальної позиції на здоровий спосіб життя [1, с. 19].