Застосування методів виявлення ознак для машинного навчання засобами мови Python - Голик, Дарія (My University, 2020)
У даній роботі застосовано методи HOG та опорних векторів (з використанням бібліотеки Scikit-learn) для побудови програмної реалізації алгоритму виявлення обличчя на зображенні засобами мови Python.