Цифрова трансформація університету - Бердник, Олександр (My University, 2024)
У роботі розглянуто проблеми з якими стикаються учасники навчального процесу під час дистанційної форми навчання, наявні рішення, якими ті користуються задля отримання знань. Розглянуто стан цифрової трансформації України, визначено сильні та слабкі сторони. Метою роботи є створення системи онлайн розкладу, а саме інтерфейсу прикладного програмування та вебзастосунку відображення розкладу для студентів та викладачів.
Keywords: цифрова трансформація, вебзастосунок, вебсервер, прикладний програмний інтерфейс, чиста архітектура, шаблон, база даних