ВІРШ АДИ НЕҐРІ В ПЕРЕКЛАДАХ ЛЕСІ УКРАЇНКИ - Maltsev, Valentyn (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2021)
У тезах доповіді на конференції окреслено версифікаційний аспект перекладів Лесею Українкою творів італійської поетки Ади Неґрі.
Keywords: Віршування; Версифікація; Леся Українка; Ада Неґрі; Переклад