Виміри особистісних трансформацій: ресурси відновлення в умовах війни : матеріали VI Всеукраїнського науково-практичного семінару 20 жовтня 2023 року - (:unkn) unknown (Київ: ІСПП НАПН України, 2023)
У збірнику представлені матеріали доповідей, що стосуються захисту психологічного здоров’я та психологічної підтримки особистості під час війни, психологічної підготовки фахівців до роботи в умовах інтенсивних змін, життєконструювання особистості в епоху невизначеності
Keywords: психологічне здоров'я, психологічна підтримка, невизначеність, життєконструювання