Застосування програмно-педагогічних засобів на уроках геометрії в старшій школі: Навчально-методичний посібник - Сікора, Віра Степанівна; Бешлеу, Іван Леонович; Бешлеу, Мірела Георгіївна; Дімнич, Яна Юріївна (My University, 2026)
У навчально-методичному посібнику розглянуто ключові аспекти, пов'язані з впровадженням сучасних програмно-педагогічних засобів у викладання геометрії старшої школи: проаналізовано ефективність застосування новітніх технологій для підвищення зацікавленості учнів та спрощення процесу навчання; закцентовано увагу на значенні задач на побудову в розвитку просторового мислення та критичного аналізу; розглянуто можливості адаптації сучасних методик до потреб учнів, враховуючи їхній рівень підготовки та індивідуальні особливості. Розробка спрямована допомогти поглибити знання про програмно-педагогічні засоби та їх можливості застосування в стереометрії. Для вчителiв математики та інформатики, учнів старших класів ЗЗСО, студентів 1-2 курсів коледжів, здобувачів вищої освіти спеціальностей «Середня освіта (Математика)», «Середня освіта (Інформатика)», «Математика» та всіх, хто цiкавиться цією тематикою.