Якість життя населення як базовий індикатор соціально-економічного розвитку регіону - Кифяк, Олександр; Kyfiak, Vasyl (Чернівці, ЧТЕІ ДТЕУ, 2024)
Мета дослідження полягає у визначенні основних критеріїв якості життя і їх складових та встановлення залежності рівня життя від соціально-економічного розвитку регіону.
Keywords: Регіональна економіка, якість життя, індикатори, регіон, життєвий рівень