Міжнародне приватне право: загальна частина - Вайцеховська, Оксана Романівна; Руденко, Оксана Валеріївна («Право», 2023)
У виданні, підготовленому на підставі аналізу сучасного законодавства та міжнародних договорів України, законодавства і судової практики іноземних держав, викладено такі питання загального характеру, як предмет, методи, джерела, правовий статус суб’єктів міжнародного приватного права, його тенденції розвитку й інші питання, які мають методологічне значення для міжнародного приватного права. Посібник містить виклад лекційного матеріалу, плани семінарських занять і навчально-методичні рекомендації до них, тести, задачі, перелік нормативно-правових актів і рекомендованої літератури. Для студентів, аспірантів, викладачів юридичних вишів і факультетів та інших навчальних закладів; для економістів і юристів-практиків.