Методичні вказівки для написання та захисту курсових робіт - Kambur, Andrii; Karmaliuk, Sergii (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2021)
Мета методичних рекомендацій з написання курсової роботи – надати допомогу бакалаврам в написанні даного виду робіт. У методичних рекомендаціях визначено загальні вимоги до структури, змісту та оформлення курсової роботи, відображені питання керівництва і контролю за їх виконанням кафедрою.
Keywords: методичні вказівки; захист курсових робіт; соціальна робота