Ван Гог як інтермедіальний фантазм (поетика однієї новели Кліффорда Саймака). - Паранюк, Дан; Тичініна, Альона (ТОВ "ТВОРИ", 2018)
Інтермедіальність як сучасна «літературна метамова» та актуальна методологічна галузь літературології, пропонує новий фокус на класичні літературні тексти, активізуючи аспекти, що перебували на маргінесах поетики. Хоча взаємозв’язки літератури з іншими видами мистецтва були помічені ще в античні часи (щоправда, передусім в аспекті риторики), сьогодні інтермедіальні студії набувають особливої методологічної значущості.
Keywords: фантазм, Ван Гог, інтермедіальність, Кліффорд Саймак