ФОРМУВАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ ТЕХНІКИ ЯК СКЛАДОВОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВЧИТЕЛЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ - Богданюк, Антоніна (My University, 2025)
У кваліфікаційній роботі досліджується формування педагогічної техніки як складової педагогічної майстерності вчителя фізичної культури. Розкрито зміст понять, визначено структурні компоненти та критерії сформованості педагогічної техніки, проаналізовано особливості її прояву у професійній діяльності. Подано результати діагностики сучасного стану розвитку педагогічної техніки та виявлено педагогічні умови, що впливають на її ефективне формування. Представлено зміст і результати педагогічного експерименту, спрямованого на вдосконалення фахової підготовки за допомогою тренінгів, майстер-класів і спеціально розробленої методики.
Keywords: педагогічна техніка, педагогічна майстерність, учитель фізичної культури, професійна діяльність, методика формування, професійна компетентність.