Іноземна мова у підготовці фахівців сфери туризму - Бортник, Світлана Борисівна (European Conference (https://eu-conf.com/)., 2024)
Сучасні реалії вимагають зовсім іншого професійно-кваліфікаційного рівня фахівців індустрії туризму, оскільки туризм став глобальним бізнесом в глобальному світі. Для успішної професійної діяльності в туристичному бізнесі необхідно розуміти особливості культур різних країн, враховувати національні етнопсихології, звичаї, а також постійно розвиватись у фаховому напрямку.
Keywords: міжкультурна комунікація, країнознавство, лінгвокраїнознавство