Кричун І. Степан Сірополко: культурно-освітня та наукова діяльність: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023. - Кричун, Ірина (My University, 2023)
Кричун І. Степан Сірополко: культурно-освітня та наукова діяльність: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023.