Загальнотеоретичні дослідження конституційних обов’язків людини і громадянина в Україні на сучасному етапі розвитку правової держави. - Білоскурська, Олена Валеріївна (Національний авіаційний університет, 2010)
У статті аналізуються різноманітні доктринальні підходи щодо сутності, змісту та форми конституційних обов’язків людини і громадянина в Україні, визначаються їх основні риси.
Study of general constitutional rights and responsibilities of citizens in Ukraine at the present stage of development of law
Keywords: конституційні обов'язки; Конституція України; конституційний статус людини; благо; правова необхідність; правова держава