Irina Georgescu Groza. Westen. - Rychlo, Petro (Mikrolithen: Jenseits von Celan. Spiegelungen-Preis für Minimalprosa 2020, 2022)
Рецензія на текст румунської авторки Іріни Джорджеску Ґроза "Захід"
Keywords: Ірина Джорджеску Гроза; рецензія; Захід