Імунологія - (:unkn) unknown (Чернівецький національний університет, 2026)
Навчальний посібник підготовлений згідно з програмою нормативного курсу “Імунологія” для студентів закладів вищої освіти біологічних спеціальностей. Посібник має чітку структуру та містить сім блоків тестів і завдань для самостійного опрацювання студентами, які дозволять закріпити теоретичні знання. Матеріал охоплює ключові розділи дисципліни: фактори неспецифічної резистентності, структурно-функціональна організація імунної системи, клітини імунної системи, структура та властивості антигенів, антитіла, головний комплекс гістосумісності, механізми імунної відповіді. Для студентів біологічних спеціальностей закладів вищої освіти
Keywords: імунологія