Трансформації фінансового посередництва в умовах цифровізації - Поченчук, Галина (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Розглянуто вплив цифровізації економічного середовища на зміни фінансового посередництва в контексті інституціональної структури провайдерів фінансових послуг, моделей більш ефективного (прибуткового) комбінування існуючих та появи нових інструментів і можливостей, регуляторного середовища.
Keywords: фінансове посередництво, цифровізація