Використання анімаційних засобів навчання у процесі вивчення у початкових класах природничої освітньої галузі - Шевчук, Кристина; Дзіняк, Каріна (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2025)
Тези акцентують увагу на аспекктах використання в процесі вивчення молодшими школярами природничої освітньї галузі анімаційних засобів навчаня
Keywords: анімаційні засоби навчання, природнича освітня галузь