Оптимізація морально- вольової підготовки юних каратистів 11-12 років з використанням елементів контактних видів єдиноборств - Мануїла, Микола Вячеславович (My University, 2023)
Розкрито проблему морально-вольової підготовки юних каратистів та необхідність підвищення ефективності тренувального процесу у даному напрямі. Доведено ефективність програми морально-вольової підготовки з використанням елементів контактних видів єдиноборств для спортсменів 11-12 років, які тренуються на етапі попередньої базової підготовки в карате.
Keywords: карате, етапі попередньої базової підготовки, моральновольова підготовка, контактні види єдиноборств.