Згирча А. Барицентричні координати на факультативних заняттях в ЗЗСО // Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича (12-14 квітня 2022 р.) Факультет математики та інформатики. – Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022. – С. 41-42. (Науковий керівник – доц. Мироник В.І.) - Згирча, Анастасія (My University, 2022)
Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича (12-14 квітня 2022 р.) Факультет математики та інформатики