Бронзова антропоморфна статуетка з Лужан: до питання про контакти місцевого населення пізньобронзової доби з цивілізаціями Середземномор’я - Ільків, Микола (Зелена Буковина, 2009)
BRONZE ANTHROPOMORPHIC FIGURINE FROM LUJANY
Bronze anthropomorphic figurine from Lujany
Keywords: Late Bronze Age; bronzetto; Shardana; Sea People