Використання T-критерiю Вiлкоксона для оцiнки якiсних змiн виконання командних дiй на основi математичної моделi - Мартинюк, Сергій; Цуркан, Вячеслав (My University, 2023)
Матерiали мiжнародної наукової конференцiї, присвяченої 55-рiччю факультету математики та iнформатики, 28–30 вересня 2023 р.
Keywords: Матерiали мiжнародної наукової конференцiї, присвяченої 55-рiччю факультету математики та iнформатики, 28–30 вересня 2023 р.