Облік власного капіталу за МСФЗ - Kostash, Tetyana; Михалків, Алла (My University, 2022)
У статті проведено порівняння міжнародних стандартів обліку і звітності стосовно власного капіталу підприємства. Розглянуто складові власного капіталу у міжнародній практиці. Досліджено особливості обліку власного капіталу та його відображення у звітності в контексті міжнародних стандартів.
Keywords: власний капітал, концепція фізичної природи капіталу, концепція фінансової природи капіталу, звіт про зміни у власному капіталі,міжнародні стандарти фінансової звітності