Repetitorium Latinum. Pars prima - Загайська, Галина Михайлівна; Петришин, Марта Йосипівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2021)
У збірнику подано вправи з усіх розділів граматики латинської мови. Вправи містять нескладну лексику, матеріал для запам’ятовування основних граматичних форм і вироблення навичок їх застосування. Збірник доповнено латинсько-українським словником.
Keywords: латинська мова; граматика латинської мови; граматичні норми