Методологія та організація наукових досліджень - Колісник, Руслана Степанівна; Боднарук, Світлана Богданівна; Сікора, Віра Степаніна (My University, 2022)
У посібнику викладено основний теоретичний матеріал, який стосується питань методологія та організація наукових досліджень, наведено завдання для самостійної роботи студентів з курсу «Методологія та організація наукових досліджень». Для здобувачів вищої освіти спеціальностей „Середня освіта (математика)”.
Keywords: Курс лекцій