Джерела дієслівних синонімів у „Російсько-українському словнику” за ред. А. Кримського та С. Єфремова. - Gutsuliak, Tetiana, Наталія Матвій (Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023)
Дієслівні групи українських синонімічних відповідників, що їх наводять укладачі „Російсько-українського словника” , містять у своєму складі лексичні синоніми, що сформувалися на базі різних джерел: унаслідок певних словотворчих та семантичних процесів, діалектного й розмовного мовлення тощо.
Матвій Н. Джерела дієслівних синонімів у „Російсько-українському словнику” за ред. А. Кримського та С. Єфремова. Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету (25–27 квітня 2023 року). Філологічний факультет. Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023. С. 135‒136. URL: https://drive.google.com/file/d/1O4
Keywords: Дієслівні синоніми, лексикографія, словотворчі процеси, діалектизми, переносне значення слова, „Російсько-український словник” за ред. А. Кримського та С. Єфремова.