ПРО НЕБЕЗПЕКУ РОСІЙСЬКОМОВНОГО КОНТЕНТУ МОСКОВІЇ НА ТЕРЕНАХ ЦИФРОВОГО СВІТУ - Чаплак, Ян (ІII Міжнародна наукова конференція „Воєнні конфлікти та техногенні катастрофи: історичні та психологічні наслідки“ (2023) ФОП Паляниця В. А., 2023)
У тезах розкривається небезпечний вплив російськомовного контенту на теренах цифрового світу
ON THE DANGER OF RUSSIAN LANGUAGE CONTENT OF MOSCOWIA ON THE TERRITORY OF THE DIGITAL WORLD
У тезах розкривається небезпечний вплив російськомовного контенту на теренах цифрового світу
Keywords: психологічний вплив, війна, гібридна війна, агресія московії, колаборація, контент, кібербезпека, інформаційно-комунікативний марафон