Інтеграція Республіки Болгарія до Європейського Союзу - Бурдяк, Віра (My University, 2012)
У статті досліджено процес європейської інтеграції Республіки Болгарія в ЄС. Розкрито специфіку політичної трансформації, формування та функціонування урядів у Болгарії, проблеми діяльності країни в ЄС.
Keywords: Республіка Болгарія; Європейський Союз; трансформація; європейська інтеграція; Європейський парламент