Співвідношення субсидіарних і акцесорних зобов’язань в цивільному праві України - Hudyma, Mariia (Журнал східноєвропейського права, 2019)
У публікації звертається увагу на доцільність наукового осмислення співвідношення субсидіарних та акцесорних зобов’язань у вітчизняному цивільному праві. Розгляд даної проблеми дав можливість провести відмежування субсидіарних зобов’язань від акцесорних та прийти до висновку про самостійність субсидіарних зобов’язань.
Keywords: субсидіарне зобов’язання; субсидіарна відповідальність; акцесорне зобов’язання; додаткове зобов’язання; залежне зобов’язання; забезпечувальне зобов’язання