Просування турів у соціальних мережах (на прикладі екскурсійних турів країнами Європи). - Каліщук, Юлія Романівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Проаналізувавши роль соціальних мереж у нашому повсякденному житті, зроблено висновки, що вони є хорошим майданчиком для просування власного бізнесу; було розглянуто історію виникнення, різноманітність та функціонал найвідоміших соціальних мереж; можливості та правила просування туристичного продукту із застосуванням соціальних мереж; розроблено контент-план для туристичних підприємств, що спеціалізуються на екскурсійних автобусних турах. Кваліфікаційна робота містить результати власних досліджень. Використання ідей, результатів і текстів наукових досліджень інших авторів мають посилання на відповідне джерело.
Keywords: соціальна мережа, користувач, профіль користувача, просування, SMM-маркетинг, контент.