УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНІЧНОЇ ПІДГОТОВЛЕНОСТІ ФУТБОЛІСТІВ 7-11 РОКІВ НА ОСНОВІ РОЗВИТКУ ЗДАТНОСТІ ДО ЗБЕРЕЖЕННЯ РІВНОВАГИ - Старчук, Дмитро Юрійович (My University, 2023)
Охарактеризовано координаційні здібності та їх роль у ігровій діяльності футболістів. Доведена ефективність методики удосконалення технічної підготовленості юних футболістів 7-11 років, заснована на цілеспрямованому розвитку здатності до збереження рівноваги у поєднанні з короткочасним вимкненням периферійного відділу зорового аналізатора
Keywords: футболісти 7-11 років, технічна підготовленість, координаційні здібності, здатність до збереження рівноваги, зоровий аналізатор.